Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.oo untuk kelas grup dan RM150 untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Kelas Aneka Bun di Teratak Chetam
Tarikh : 3 Februari 2017
Yuran : RM100.00
Minima : 3 orang

Kelas : Cream Puff, Fruit Puff & Enclairs
Tarikh : 4 Februari 2017
Yuran : RM100.00
Minima : 4 orang

Kelas : Cheese Tart, Egg Tart dan Fruit Tart
Tarikh : 5 Februari 2017
Yuran : RM100.00
Minima : 4 orang

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


March 06, 2011

Door Gifts untuk Student Coklat Teratak Chetam

Ini lah buku versi Bahasa Malaysia



Bahagian di dalam penuh dengan gambar warna warni.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Apron Chetam dah habis stok. So kali ini student coklat di Teratak Chetam akan menerima buku seperti di atas. Buku ini ditulis oleh Yeni Ismayani tetapi telah disusun semula dalam bahasa Malaysia dan dicetak di Malaysia. Dalam gambar di atas adalah buku asal dalam Bahasa Indonesia.

Dalam buku ini terdapat resepi dan cara membuat coklat stick, praline dan truffle. Ada banyak resepi inti atau filling untuk praline.

Tiada VCD disertakan untuk buku terbitan di Malaysia ini.

Oh Ya...InsyaAllah mulai bulan April, anda boleh memilih untuk menghadiri kelas pada hari bekerja kerana Chetam dah ambil keputusan nak berhenti kerja. Kalau nak book kelas pada mana-mana hari...just email chetam1@gmail.com atau sms 012-2650314.

Kelas lain akan menyusul seperti roti, pastry basket, cupcakes, doll cakes dan lain-lain.

Sokongan dari anda amat dialu-alukan.

Thanks
Chetam

3 comments:

  1. salam kak..mana nak dapat buku coklat tu ek? kalau saya nak beli dari akk boleh tak? brapa harganye?

    ReplyDelete
  2. Waalaikumsalam....harga rm13 tak termasuk pos

    ReplyDelete
  3. ok...sy beli dari akk boleh kan?
    mcm mana nak bayar?
    lagi satu nak tanye...buku ni ade gambar tak? maksud sy,ni buku bergambar ke?

    ReplyDelete