Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


March 06, 2011

Door Gifts untuk Student Coklat Teratak Chetam

Ini lah buku versi Bahasa Malaysia



Bahagian di dalam penuh dengan gambar warna warni.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Apron Chetam dah habis stok. So kali ini student coklat di Teratak Chetam akan menerima buku seperti di atas. Buku ini ditulis oleh Yeni Ismayani tetapi telah disusun semula dalam bahasa Malaysia dan dicetak di Malaysia. Dalam gambar di atas adalah buku asal dalam Bahasa Indonesia.

Dalam buku ini terdapat resepi dan cara membuat coklat stick, praline dan truffle. Ada banyak resepi inti atau filling untuk praline.

Tiada VCD disertakan untuk buku terbitan di Malaysia ini.

Oh Ya...InsyaAllah mulai bulan April, anda boleh memilih untuk menghadiri kelas pada hari bekerja kerana Chetam dah ambil keputusan nak berhenti kerja. Kalau nak book kelas pada mana-mana hari...just email chetam1@gmail.com atau sms 012-2650314.

Kelas lain akan menyusul seperti roti, pastry basket, cupcakes, doll cakes dan lain-lain.

Sokongan dari anda amat dialu-alukan.

Thanks
Chetam

3 comments:

  1. salam kak..mana nak dapat buku coklat tu ek? kalau saya nak beli dari akk boleh tak? brapa harganye?

    ReplyDelete
  2. Waalaikumsalam....harga rm13 tak termasuk pos

    ReplyDelete
  3. ok...sy beli dari akk boleh kan?
    mcm mana nak bayar?
    lagi satu nak tanye...buku ni ade gambar tak? maksud sy,ni buku bergambar ke?

    ReplyDelete