Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.oo untuk kelas grup dan RM200untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


October 14, 2010

Ada sesapa di Gold Coast?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Chetam akan ke Gold Coast pada awal November 2010 ikut company trip. Kompeni cuma bayar tiket flight dan accomodation.

So nak tahu apa yang menarik di Gold Coast tapi Chetam tak boleh nak jalan kaki jauh-jauh sebab lutut sakit. Maybe geng lain akan pegi theme parks. Chetam nak tahu ada tak tempat yang berkenaan coklat.....kilang coklat ker....kedai jual barangan coklat macam acuan...etc.

Kalau ada sesapa yang boleh beri info, minta tolong email ke chetam1@gmail.com

Thanks
Chetam

2 comments:

  1. Salam..
    Best tu kak...

    ReplyDelete
  2. salam chetam...maaf ganggu...before this silent reader jek suka singgah blog ni yg makin maju...tapi bila terbaca nih..nak share something!
    p/s;kita rekomenkan minum alpha lipid kalau ada masalah sakit lutut...kalau nak ikhtiarkan lih sms/call Hasira..0136406625..kat facebook pun ada dok promote...kalau search HOUSE OF ALPHA LIPID & Sd2...ada la tu!

    ReplyDelete