Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Jadual Kelas Bulan Disember 2013

Boleh pilih sebarang tarikh untuk bulan Disember 2013.

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


October 14, 2010

Ada sesapa di Gold Coast?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Chetam akan ke Gold Coast pada awal November 2010 ikut company trip. Kompeni cuma bayar tiket flight dan accomodation.

So nak tahu apa yang menarik di Gold Coast tapi Chetam tak boleh nak jalan kaki jauh-jauh sebab lutut sakit. Maybe geng lain akan pegi theme parks. Chetam nak tahu ada tak tempat yang berkenaan coklat.....kilang coklat ker....kedai jual barangan coklat macam acuan...etc.

Kalau ada sesapa yang boleh beri info, minta tolong email ke chetam1@gmail.com

Thanks
Chetam

2 comments:

  1. Salam..
    Best tu kak...

    ReplyDelete
  2. salam chetam...maaf ganggu...before this silent reader jek suka singgah blog ni yg makin maju...tapi bila terbaca nih..nak share something!
    p/s;kita rekomenkan minum alpha lipid kalau ada masalah sakit lutut...kalau nak ikhtiarkan lih sms/call Hasira..0136406625..kat facebook pun ada dok promote...kalau search HOUSE OF ALPHA LIPID & Sd2...ada la tu!

    ReplyDelete