Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.oo untuk kelas grup dan RM150 untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


July 13, 2010

Iklan Berbayar : IKLAN BERBAYAR : PAKEJ KELAS COOKIES, RIBBON & HAMPER

ANJURAN ASTANA JENTAYU SDN BHD


TARIKH : 17 JULAI 2010
HARI : SABTU
MASA : 10.30 AM – 5.30 PM
TEMPAT : ASTANA JENTAYU SDN BHD NO 1, JALAN MANAU OFF JALAN LG. ATTAP 50460 KUALA LUMPUR

YURAN : RM200.00

CARA BAYARAN : Bank in RM100 deposit ke akaun CIMB, Astana Jentayu Sdn Bhd , 14400009505057.

MAKLUMAT LANJUT :
1) Layari website : www.astanajentayu.com.my
2) Facebook : astana jentayu
3) Facebook : seri kandi jarkasi
4) Hubungi : 019 384 8164 / 019 275 7110 – Puan Seri

PAKEJ 1
1) Membuat 5 jenis biskut
1.1 Biskut London cookies
1.2 Biskut Lovely Strawberry
1.3 Pecan Pandan
1.4 True Love
1.5 Almond Coppucino
2) Teknik membancuh
3) Teknik menerap
4) Teknik menghias biskut
5) Teknik menyusun biskut untuk jualan
6) Menetapkan harga jualan biskut

PAKEJ 2
1) Mempelajari pelbagai cara ikatan ribbon untuk hiasan bekas biskut dan hamper.

PAKEJ 3
1) Cara memulakan perniagaan hamper
2) Cara mempromosi hamper
3) Cara menghantar sebut harga
4) Cara membuat sample hamper
5) Cara menetapkan harga hamper
6) Cara menghias hamper pelbagai kategori
7) Cara membungkus hamper

No comments:

Post a Comment