Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


May 10, 2010

Kelas Coklat : 8 May 2010

Chenul dan tetamu terhormat......bonda kepada Munira.....lupa lak nama akak ni. Rajin dia layan Chenul


Munira ni ofis mate Chetam. Peminat coklat tapi mesti nak yang inti strawberi. Selalu bagi rasa coklat Chetam tapi kali ni baru Munira tahu yang bukan senang nak buat coklat. Jangan lupa buat coklat yang Kak Zuri nak tu yer.....hehehe

Rina dari Semenyih....Orang Gomen.....sama ngan Bonda Munira...rancak depa bersembang......

Zura pun dari Semenyih.....kebetulan Bonda Munira pun asal dari Semenyih.....tambah rancak depa sembang...hehehe.....

Munira tengah buat Mashmellow lolichoc sambil diperhatikan oleh Bondanya. Munira tersesat so sampai lambat hari tu. Tapi bukan datang tangan kosong....siap dengan 3 jenis kuih muih yang mereka beli. Sedap kuih kole kacang tu walaupun pada mulanya Chetam ingat kuih apom sebab gebu. Thanks banyak-banyak pada Munira dan Bondanya.No comments:

Post a Comment