Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.00 untuk kelas grup dan RM200.00 untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


April 27, 2010

Kelas Coklat : 24 April 2010

Siti Salbiah dari Kuching, Sarawak. Datang malam sebelumnya dengan flight Air Asia. Bersemangat nak belajar walaupun penat tak habis lagi.

Rajimah juga dari Kuching, Sarawak. Beliau bersaudara dengan Siti Salbiah tetapi datang ke Kuala Lumpur awal beberapa hari dengan famili. Dari tahun lepas dah berhasrat nak join kelas coklat Chetam. Kesian Rajimah sebab tak sihat semasa kelas....masuk angin sampai pening kepala. Terpaksa rehat beberapa kali tapi Alhamdullilah coklat semuanya menjadi kerana Siti Salbiah turut menolong. Rajimah ni tokeh kek lapis.

Ekin ni student UKM tapi parent kat Kota Damansara jer. Rajin datang belajar. Siap booking kelas dengan dua nama berbeza...email nama lain dan sms guna nama lain. Sampai Chetam keliru bila nampak nama lain keluar kat henpon tapi introduce diri ngan nama yang di email....Chetam ingat kes nak silap tarikh kelas.

Dahlia orang Semenyih jer....Datang ngan bodyguard...sebaya Chenul...Tak berganjak dari sisi meja sebab dok tengok ibunya buat coklat. Mula-mula ingat Dahlia tak jadi datang sebab dah lambat....Bila mula tengok nota, Dahlia pun sampai.

1st time tunjuk acara buat Oreo Choc menggunakan edible image. Ada acuan khas untuk ini.












Ada coklat terlebih timbang so buat choc bar dengan peanut butter dan rica bubble perisa fruity.


No comments:

Post a Comment