Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


March 09, 2010

Iklan : Stok Terhad - Acuan Coklat Box RM18.00 - HABIS!!!

Update Terkini!!!
Yang dah dibook aka habis - SEMUA!!! Maaf pada yang tak dapat. InsyaAllah...ada rezeki...Chetam cuba tambah lain kali. Thanks

Penutup untuk bekas bulat di bawah dengan 4 design berbeza. Penutup dan bekas dijual berasingan.
BOX 1 - Stok baru dari USA....harga RM25 satu set (Feb 2011)

BOX 2 - Masih Ada (Feb 2011)

BOX 3 - Cuma ada size M. satu kotak dlm satu acuan. Acua dari USA - RM22 (Feb 2011)

Bekas 4 segi saiz besar. Penutup dan kotak dijual berasingan.

BOX 4

BOX 5

BOX 6

BOX 7

Stok terhad. Chetam cuma ada 2 acuan untuk setiap design.
Harga lebih mahal kerana kualiti plastik yang lebih tebal.

16 comments:

  1. Anonymous4:22 pm

    Salam Kak,

    Saya ingin membeli semua acuan coklat box yang akak ada. Mana yang masih ada stok?

    ReplyDelete
  2. saya nak beli mold coklat box love size L atau XL. camner nak order ni kak?

    ReplyDelete
  3. Anonymous11:15 am

    Saya nak beli acuan coklat love dan lolichoc. Ada stok ke? Boleh melalui pos kan?

    ReplyDelete
  4. salam...chetam...sy nk tanya coklat box 1 dan box 6 ada lagi ke?

    ReplyDelete
  5. Anonymous3:55 pm

    Camner saya nak beli acu coklat box dan lolichoc..pakai phone je ke pas tu bank in yee..

    ReplyDelete
  6. Anonymous3:28 pm

    salam,kak camna nak order coklat box semua 2,ada x saiz L and xL

    ReplyDelete
  7. SALAM...ACUAN COKLAT YG BOX 4 DAN BOX 5 ADE STOK X????CAMNE NAK ORDER???

    ReplyDelete
  8. salam...masih ada stok lg tak.?

    ReplyDelete
  9. salam akak..acuan box3 yang harga rm22 tu masih ada tak?nak order 1

    ReplyDelete
  10. salam akak,acuan box 6 & box 7 ade lg x?sy nk order 1..

    ReplyDelete
  11. Anonymous10:01 am

    saya nak beli semua barang ni mcm mn nak order.. dan mcm mn nak bayar..

    ReplyDelete
  12. ada x acuan untuk coklat lollipop?

    ReplyDelete
  13. Box 4, 5 & 6 ni size XL ke..mcm mn nak order yer...

    ReplyDelete
  14. Anonymous8:25 am

    ada x acuan separuh bulat.....yg kecik2 jew mcm size paper cup yg kecik 2....tp nk yg blh msuk oven

    ReplyDelete