Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.oo untuk kelas grup dan RM200untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


January 27, 2010

Kelas Coklat : 17 Januari 2010

Wanie, student UKM tapi asal orang Dungun. Belajar buat coklat ni sebab nak buat door gifts untuk kenduri kakak nanti.

Yang ini pulak Hezrin yang datang dari Kota Damansara. Sebelum mula kelas, Hezrin dan Wani dok sembang rancak. Chetam sampuk sekali sekala jer. Tiba-tiba Hezrin tanya, Chetam keje tak? Chetam jawap keje kat Plaza Damansara. Lepas tu Hezrin cakap.....saya orang sebelah ofis Chetam.....hehehehe......walaupun ofis sebelah je, Chetam jarang jumpa Hezrin. Kalu terserempak pun dalam lif jer. Last yang Chetam ingat, masa terserempak tu Hezrin masih pregnant. Tapi Chetam ni jenis tak memandang orang dan tegur orang yang tak biasa so memang tak perasan Hezrin ni orang sebelah ofis. Kalu orang tak kenal Chetam, mesti depa cakap Chetam ni sombong.....hehehehe


Cantik kan coklat box ni dihiaskan dengan coklat teddy.

No comments:

Post a Comment