Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


January 27, 2010

Kelas Coklat : 17 Januari 2010

Wanie, student UKM tapi asal orang Dungun. Belajar buat coklat ni sebab nak buat door gifts untuk kenduri kakak nanti.

Yang ini pulak Hezrin yang datang dari Kota Damansara. Sebelum mula kelas, Hezrin dan Wani dok sembang rancak. Chetam sampuk sekali sekala jer. Tiba-tiba Hezrin tanya, Chetam keje tak? Chetam jawap keje kat Plaza Damansara. Lepas tu Hezrin cakap.....saya orang sebelah ofis Chetam.....hehehehe......walaupun ofis sebelah je, Chetam jarang jumpa Hezrin. Kalu terserempak pun dalam lif jer. Last yang Chetam ingat, masa terserempak tu Hezrin masih pregnant. Tapi Chetam ni jenis tak memandang orang dan tegur orang yang tak biasa so memang tak perasan Hezrin ni orang sebelah ofis. Kalu orang tak kenal Chetam, mesti depa cakap Chetam ni sombong.....hehehehe


Cantik kan coklat box ni dihiaskan dengan coklat teddy.

No comments:

Post a Comment