Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.00 untuk kelas grup dan RM200.00 untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


September 08, 2009

Koleksi Resepi Daisy oleh Chef Liza


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pengunjung Teratak Chetam yang beragama Islam.

Mungkin sekarang anda sedang bertungkus lumus menyiapkan biskut-biskut untuk hidangan semasa Hari Raya Aidil Fitri nanti. Chetam masih dok lepak katak lagi. Masih belum buat sebarang biskut.

InsyaAllah kalau cuti diluluskan, Chetam akan mula bercuti pada 14 september hingga 29 September 2009. Tahun ni Chetam, Buya dan Chenul akan beraya di kota Medan. Sambutan di sana memang meriah tapi hujan emas di tempat orang...hujan batu di tempat sendiri...adalah lebih baik tempat sendiri. Tak dapatlah Chetam ziarah ke pusara Arwah Emak dan Arwah Bapak bersama kakak-kakak dan abang-abang.

Chetam akan mula menghantar email koleksi Daisy Chef Liza. Sekiranya anda berminat, sila daftar di dalam Mailing List Teratak Chetam secepat mungkin. Kalau terlepas, anda perlu hantar email personally kepada Chetam yer....macam biasa...

Resepi-resepi tersebut anda boleh juga perolehi dari laman web Sinar.FM dan juga Laman Web RTM. Bezanya....koleksi dari Sinar.FM lebih berwarna warni.

Andai kata Chetam terlupa....Chetam ambik kesempatan untuk menyusun jari sepuluh memohon kemaafan sekiranya perbuatan, perkataan, dan tulisan Chetam yang telah menyinggung perasaan anda.

Salam Aidil Fitri
Chetam, Buya dan Chenul

No comments:

Post a Comment