Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


September 08, 2009

Koleksi Resepi Daisy oleh Chef Liza


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pengunjung Teratak Chetam yang beragama Islam.

Mungkin sekarang anda sedang bertungkus lumus menyiapkan biskut-biskut untuk hidangan semasa Hari Raya Aidil Fitri nanti. Chetam masih dok lepak katak lagi. Masih belum buat sebarang biskut.

InsyaAllah kalau cuti diluluskan, Chetam akan mula bercuti pada 14 september hingga 29 September 2009. Tahun ni Chetam, Buya dan Chenul akan beraya di kota Medan. Sambutan di sana memang meriah tapi hujan emas di tempat orang...hujan batu di tempat sendiri...adalah lebih baik tempat sendiri. Tak dapatlah Chetam ziarah ke pusara Arwah Emak dan Arwah Bapak bersama kakak-kakak dan abang-abang.

Chetam akan mula menghantar email koleksi Daisy Chef Liza. Sekiranya anda berminat, sila daftar di dalam Mailing List Teratak Chetam secepat mungkin. Kalau terlepas, anda perlu hantar email personally kepada Chetam yer....macam biasa...

Resepi-resepi tersebut anda boleh juga perolehi dari laman web Sinar.FM dan juga Laman Web RTM. Bezanya....koleksi dari Sinar.FM lebih berwarna warni.

Andai kata Chetam terlupa....Chetam ambik kesempatan untuk menyusun jari sepuluh memohon kemaafan sekiranya perbuatan, perkataan, dan tulisan Chetam yang telah menyinggung perasaan anda.

Salam Aidil Fitri
Chetam, Buya dan Chenul

No comments:

Post a Comment