Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.oo untuk kelas grup dan RM150 untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff & Swan
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Kelas Aneka Bun di Teratak Chetam
Tarikh : 24 Disember 2016
Yuran : RM100.00
Minima : 3 orang

Kelas : Cream Puff & Enclairs
Demo : Churros
Tarikh : 25 Disember 2016
Yuran : RM100.00
Minima : 4 orang

Kelas : Cheese Tart, Egg Tart dan Fruit Tart
Tarikh : 31 Disember 2016
Yuran : RM120.00
Minima : 4 orang

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 010-7850314 (wassup)
011-27046007 (sms)


July 19, 2009

Kelas Coklat 18 Julai 2009

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Hari Sabtu, ada student dari jauh....Dungun, Trengganu. Kak Chah datang dengan member kamceng beliau iaitu Kak Mai dari Shah Alam. Kak Mai pula datang ditemani oleh seorang bodyguard, Siti Fatimah......sebenarnya anak Kak Mai.

Photobucket
Kak Chah in action. Kak Chah ni tokeh bakeri dari Dungun.
Photobucket
Kak Mai dan Fatimah sedang bersilat menghias Mashmellow Lolipop
Photobucket
Dok tengah menuai hasil....tengah packing coklat untuk dibawa pulang
Photobucket
Mashmellow lolipop dari jarak dekat. Lepas dituang ngan coklat converture, dihias pula ngan sprinkle berwarna warni.
Photobucket
Ini pula gabungan trufle easy oreo dan pops cake
Photobucket
Little Teddies - Nutty Praline
Photobucket
Hasil penat lelah Kak Chah....so sesapa dari Pantai Timur, bolehla order dari Kak Chah

No comments:

Post a Comment