Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


July 30, 2009

Apa Dalam Kotak Tu????

Selasa lepas Buya, Chetam dan Chenul pegi ke Jalan Raja Bot di area Chow Kit dengan tujuan nak mencari benda ni. Jenuh semua kedai kami masuk tapi yang jumpa sangat mahal. Harga melebihi RM30 sebiji. Kensel......at last jumpa satu kedai yang jual banyak benda ni tetapi harga amat murah. Kenapa murah? Sebab barang reject. Dah kemek sikit tapi bahagian dalamnya masih elok.

Apa benda yang Chetam citer ni??Inilah yang Chetam cari dah lebih seminggu. Selalu beli di Mydin tapi dah habis stok. Chetam perlukan benda ni untuk kelas coklat minggu ni dan minggu-minggu berikutnya. Kenapa Chetam kena selalu beli benda ni? Sebab semua perkakas semasa kelas coklat diberikan kepada students. Sebab tu syarat utama datang belajar, mesti bawa beg plastik besar. Sebab nak angkut benda ni dan juga perkakas lain.

Chetam cuma dapat 12 biji tapi sebiji Chetam dah booking so tinggal 11 biji. Maknanya lagi 11 orang boleh join dan dapat benda ni semua. Kalau Mydin tak tambah stok...alamatnya dah tak leh kasi perkakas ni semua.

SOOOO.....apa tunggu lagi...cepat-cepat daftar untuk kelas coklat berikutnya. Ada ada 4 orang dalam list so tinggal 7 biji yang masih available.

SMS 012-2650314 atau email chetam1@gmail.com untuk mendaftar.

Chetam

No comments:

Post a Comment