Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.00 untuk kelas grup dan RM200.00 untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


July 30, 2009

Apa Dalam Kotak Tu????

Selasa lepas Buya, Chetam dan Chenul pegi ke Jalan Raja Bot di area Chow Kit dengan tujuan nak mencari benda ni. Jenuh semua kedai kami masuk tapi yang jumpa sangat mahal. Harga melebihi RM30 sebiji. Kensel......at last jumpa satu kedai yang jual banyak benda ni tetapi harga amat murah. Kenapa murah? Sebab barang reject. Dah kemek sikit tapi bahagian dalamnya masih elok.

Apa benda yang Chetam citer ni??Inilah yang Chetam cari dah lebih seminggu. Selalu beli di Mydin tapi dah habis stok. Chetam perlukan benda ni untuk kelas coklat minggu ni dan minggu-minggu berikutnya. Kenapa Chetam kena selalu beli benda ni? Sebab semua perkakas semasa kelas coklat diberikan kepada students. Sebab tu syarat utama datang belajar, mesti bawa beg plastik besar. Sebab nak angkut benda ni dan juga perkakas lain.

Chetam cuma dapat 12 biji tapi sebiji Chetam dah booking so tinggal 11 biji. Maknanya lagi 11 orang boleh join dan dapat benda ni semua. Kalau Mydin tak tambah stok...alamatnya dah tak leh kasi perkakas ni semua.

SOOOO.....apa tunggu lagi...cepat-cepat daftar untuk kelas coklat berikutnya. Ada ada 4 orang dalam list so tinggal 7 biji yang masih available.

SMS 012-2650314 atau email chetam1@gmail.com untuk mendaftar.

Chetam

No comments:

Post a Comment