Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.oo untuk kelas grup dan RM150 untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff & Swan
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Kelas Aneka Bun di Teratak Chetam
Tarikh : 24 Disember 2016
Yuran : RM100.00
Minima : 3 orang

Kelas : Cream Puff & Enclairs
Demo : Churros
Tarikh : 25 Disember 2016
Yuran : RM100.00
Minima : 4 orang

Kelas : Cheese Tart, Egg Tart dan Fruit Tart
Tarikh : 31 Disember 2016
Yuran : RM120.00
Minima : 4 orang

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 010-7850314 (wassup)
011-27046007 (sms)


December 22, 2008

Free Promo: de`HearT Cupcakes: Custom Made Wedding Cake & Cupcakes Tiers

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Chetam dapat promo ni melalui email. Berkenan sungguh ngan kombinasi warna dan hasil kerja Ellie, terus Chetam email minta keizinan untuk promo percuma di Teratak Chetam.


Wedding tier kali ni bertema pink & white. Custom made as requested by the customer.
Kalau ada sesiapa ngidamkan wedding tier macam ni within your budget, please contact Ellie.

Boleh kasi tau ur budget, dan Ellie akan beri proposal... Juga promosi doorgift untuk sebarang majlis ie. perkahwinan, birthday, corporate etc. layari di http://kekcawan.blogspot.com/2008/11/anniversary-part-ii-budget-doorgift.html

Boleh juga lungsuri laman web http://kekcawan.blogspot.com/
"It's freshly baked, homemade and halal. Love and sweetness in every bite!"

No comments:

Post a Comment