Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.oo untuk kelas grup dan RM150 untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


September 03, 2007

Brooches......Panas!...Panas!...Dari Oven....

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

Ini ada beberapa design brooches yang masih panas.....Chetam dok siapkan sampai pukul 3 pagi tadi. Harap ada yangberminat yer...Macam biasa....untuk pertanyaan atau tempahan, sila email chetam1@gmail.com

Harga dii bawah tanpa kos penghantaran. Kena tambah RM5 untuk penghantaran melalui POS LAJU.



Suka sesangat ngan design di atas ni. Nampak simple tapi Japanese seed u asyik jatuh jer.....
No Kod : BR01
Harga : RM20 untuk induknya


Suka ngan warna merah.....ni dia...tapi yang ini dah ada beli. Kalau nak, boleh tempah.
No Kod : BR02
Harga : RM30 untuk satu set (kalau nak asing...boleh tapi yang induknya RM25 dan yang kecil RM10)


Warna warni.......
No Kod : BR03
Harga : RM25 untuk induknya


Warna lembut.....
No Kod : BR04
Harga : RM25 untuk induknya


Warna biru nan menawan kalbu
No Kod : BR05
Harga : RM30 untuk satu set (kalau nak asing...boleh tapi yang induknya RM25 dan yang kecil RM10)



Gelang dengan spacers LIPS.
Yang hitam untuk tempahan orang. Harga RM95.00
Yang multi kalers tu, guna kristal bic0ne, belum ada tuan lagi. Harga RM90.00
Rantai kaki dengan kristal bicone 6mm dan 4mm. Dicantikkan dengan loceng 14K.
Harga : RM55.00

No comments:

Post a Comment