Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


June 08, 2007

Jam Tangan Kristal Anggun Lagi Menawan

Muka jam dikelilingi dengan Rhinestones berwarna pink.
Diserlahkan lagi dengan kombinasi kristal bicone 6mm berwarna pink dan crystal clear AB. Diperindahkan pula dengan spacer rhinestone bewarna pink. No Kod JM01.

Muka jam dikelilingi dengan Rhinestone putih dan hitam.
Diikat menggunakan kombinasi kristal bulat 6mm berwarna hitam dan putih. Dilengkapkan dengan spacer Rhinestone yang anggun. No Kod JM02.

Muka jam dikelilingi dengan Rhinestones pelbagai warna. Diserikan lagi dengan kombinasi pelbagai warna Kristal bulat 6mm. Dikemaskan lagi dengan spacer Rhinestone berbentuk rama-rama. No Kod JM03.

Muka jam dikelilingi dengan Rhinestones pelbagai warna. Diserikan lagi dengan kombinasi pelbagai warna Kristal bicone 6mm.No Kod JM04.

Untuk Maklumat lanjut serta pertanyaan tentang harga....sila email chetam1@gmail.com atau lawat http://tokochetam.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment