Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.00 untuk kelas grup dan RM200.00 untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


July 27, 2006

CHOCOLATE CRACKLES

Sumbangan Diana

Bahan-bahannya
4 cawan rice bubbles
1 cawan kelapa kering (dessicated coconut)
1/2 cawan serbuk koko
1 1/2 cawan gula aising
1 cawan sultanas
250 gram coklat hitam

Cara-caranya
1. Campurkan rice bubbles, kelapa kering, serbuk koko yang telah diayak, gula aising dan sultana didalam mangkuk.
2. Cairkan coklat hitam menggunakna teknik double boil. Campurkan kedalam adunan kering dan gaul rata.
3. Sendukkan adunan kedalam mangkuk keras dan masukkan kedalam peti ais sehingga biskut set.
4. Sedia untuk dihidang.

No comments:

Post a Comment