Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


May 05, 2006

Tribute to Zurinina dari ResepiNet

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

Mengapa ada tribute to Zurinina of ResepiNet? Kerana Chetam dah geram tahap cipan dengan hasil kerjatangan beliau. Beliau pandai menghias kek dan kalau tak silap mula menghias penghujung bulan Februari kalau ikut emails yang Chetam simpan. Sehingga bulan May, dah banyak kek yang beliau hiaskan mengikut tempahan pelanggan.

Anda boleh tengok sendiri kemajuan yang ditunjukkan oleh beliau dari segi hiasan kerana makin hari, kek yang dihasilkan tersangatlah cantiknya. So bersedialah untuk menjamu mata anda dengan 17 gambar hiasan kek Puan Nina. Kalau berminat nak order, mungkin Chetam boleh tanyakan nanti.

Chetam terpaksa bahagikan gambar-gambar kepada 2 bahagian. So sabarlah menanti PART 2.

No comments:

Post a Comment