Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


June 21, 2005

Sedikit berita dari Chetam

Assalamualaikum Sumer

Tak sangka yang pelawat di Teratak Chetam ni dah melebihi 10000 hits. Terima kasih kepada yang sudi meluangkan masa untuk singgah ke Teratak Chetam ni.

Minggu lepas, sad news sebab baby Chetam tak sihat. Dah nak masuk seminggu. Pegi ke klinik kerajaan, tiada pemeriksaan menyeluruh dilakukan. Doktor tu tak pakai stateskop dia pun.....dapat ubat tapi masih batuk teruk dan muntah-muntah. At the end, Chetam bawa Klinik Lawrence di Kajang. Doktor sahkan yang Baby Chetam ada Asma dan dah serius. Dah 3 kali bawa sedut gas....hopefully after this ada perubahan.

Tadi Chetam surf internet cari petua-petua untuk penyakit Asma ataupun lelah. So sesiapa yang nak tahu petua-petua yang lain, sila ke segmen Meh Jengok. Ada dua halaman yang Chetam tambah di sana. Kedua-duanya tentang petua-petua Melayu.

Salam Isnin Buat Semua
Chetam

No comments:

Post a Comment