Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.oo untuk kelas grup dan RM150 untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Kelas Aneka Bun di Teratak Chetam
Tarikh : 3 Februari 2017
Yuran : RM100.00
Minima : 3 orang

Kelas : Cream Puff, Fruit Puff & Enclairs
Tarikh : 4 Februari 2017
Yuran : RM100.00
Minima : 4 orang

Kelas : Cheese Tart, Egg Tart dan Fruit Tart
Tarikh : 5 Februari 2017
Yuran : RM100.00
Minima : 4 orang

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


June 21, 2005

Sedikit berita dari Chetam

Assalamualaikum Sumer

Tak sangka yang pelawat di Teratak Chetam ni dah melebihi 10000 hits. Terima kasih kepada yang sudi meluangkan masa untuk singgah ke Teratak Chetam ni.

Minggu lepas, sad news sebab baby Chetam tak sihat. Dah nak masuk seminggu. Pegi ke klinik kerajaan, tiada pemeriksaan menyeluruh dilakukan. Doktor tu tak pakai stateskop dia pun.....dapat ubat tapi masih batuk teruk dan muntah-muntah. At the end, Chetam bawa Klinik Lawrence di Kajang. Doktor sahkan yang Baby Chetam ada Asma dan dah serius. Dah 3 kali bawa sedut gas....hopefully after this ada perubahan.

Tadi Chetam surf internet cari petua-petua untuk penyakit Asma ataupun lelah. So sesiapa yang nak tahu petua-petua yang lain, sila ke segmen Meh Jengok. Ada dua halaman yang Chetam tambah di sana. Kedua-duanya tentang petua-petua Melayu.

Salam Isnin Buat Semua
Chetam

No comments:

Post a Comment