Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.00 untuk kelas grup dan RM200.00 untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


November 27, 2007

Macam Mana Nak Cari Resepi kat Teratak Chetam?Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Ramai yang tidak tahu macam mana nak cari resepi-resepi yang pernah Chetam postkan di Teratak Chetam. Sonang jer. Chetam tak payah tambah enjin pencarian sebab Blogger memang dah sediakan kemudahan ini. Selalu Chetam tulis di ruangan Jom Sembang......sila guna Search function di atas sekali. Kalau anda masih tercari-cari mana search yang Chetam cakap ni, sila rujuk gambar-gambar di atas.

Search function ni terletak di bahagian atas sekali page Teratak Chetam ni. Anda cuma perlu masukkan keywords atau nama resepi yang anda inginikan dan klik butang "Search Blog". Jika carian anda berjaya, resepi tersebut akan dilistkan di dalam page berikutnya. Carian hanya akan dilakukan di dalam blog Teratak Chetam sahaja.

Sebagai contoh, Chetam nak cari Kek Kukus Badariah. Selepas Chetam klik butang "Search Blog", semua posting terdahulu yang mengandungi perkataan Kek Kukus Badariah akan dipamerkan. MUDAH KAN!

Chetam

No comments:

Post a Comment