Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


November 27, 2007

Macam Mana Nak Cari Resepi kat Teratak Chetam?Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Ramai yang tidak tahu macam mana nak cari resepi-resepi yang pernah Chetam postkan di Teratak Chetam. Sonang jer. Chetam tak payah tambah enjin pencarian sebab Blogger memang dah sediakan kemudahan ini. Selalu Chetam tulis di ruangan Jom Sembang......sila guna Search function di atas sekali. Kalau anda masih tercari-cari mana search yang Chetam cakap ni, sila rujuk gambar-gambar di atas.

Search function ni terletak di bahagian atas sekali page Teratak Chetam ni. Anda cuma perlu masukkan keywords atau nama resepi yang anda inginikan dan klik butang "Search Blog". Jika carian anda berjaya, resepi tersebut akan dilistkan di dalam page berikutnya. Carian hanya akan dilakukan di dalam blog Teratak Chetam sahaja.

Sebagai contoh, Chetam nak cari Kek Kukus Badariah. Selepas Chetam klik butang "Search Blog", semua posting terdahulu yang mengandungi perkataan Kek Kukus Badariah akan dipamerkan. MUDAH KAN!

Chetam

No comments:

Post a Comment