Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.oo untuk kelas grup dan RM150 untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Kelas Aneka Bun di Teratak Chetam
Tarikh : 3 Februari 2017
Yuran : RM100.00
Minima : 3 orang

Kelas : Cream Puff, Fruit Puff & Enclairs
Tarikh : 4 Februari 2017
Yuran : RM100.00
Minima : 4 orang

Kelas : Cheese Tart, Egg Tart dan Fruit Tart
Tarikh : 5 Februari 2017
Yuran : RM100.00
Minima : 4 orang

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


June 29, 2010

Tempahan Hantaran Dari Laila

Simple jer sebab Laila dah ada dekorasi sendiri - 40 cavities, pelbagai filling - mandarin, passion fruit, strawberry, rasberry, mango, pisang dan badam panggang. Semua coklat ni dibuat dari coklat converture - Real Chocolates


Just Nak Tayang...Kut-Kut ada yang nak buat tempahan...hehehe








Acuan Poli - Stok terhad - RM25

21 cavities - stok 2 jer

24 cavities - stok 2 jer

21 cavities - stok 3 jer

21 cavities - stok 3 jer

Berminat? Sila sms 012-2650314.....kalu email takut lambat...kang habis.

Kelas Coklat : 27 June 2010

Dayang, Suhaila, Noraini dan Kak Noor

Dayang asal dari Sabah tapi ikut suami posting di Kajang.

Suhaila dari Port Klang....bila Kak Noor komplen sakit tangan dok menemper, Suhaila tanya breakfast tak? Sebab tak makan la tangan dok sakit. Suhaila bagi tahu sebelum datang dia dah pekena nasi lemak....hehehe...tapi bila sampai giliran Suhaila menemper.....komplen sakit tangan jugak....hehehe

Sorang lagi Noraini....hehehe....tapi yang ini dari Puchong....bertambah geng dari Puchong yang datang belajar dengan Chetam

Kak Noor dari Selayang...bersemangat buat coklat. Asik dapat nombor satu....hehehe....coklat beliau siap dulu.




eh...eh...tangan sapa ni?



Ruangan kosong kerana coklat bentuk kotak Noraini amatla degil...tak mau keluar.....silap Chetam juga sebab biasanya acuan tu Chetam masukkan ke bahagian beku....


Kelas Coklat : 20 June 2010

Nursyaida, Noraini dan Adik Su (gantikan Kak Ngah - Nihayatul yang tak sihat)

Chenul pun nak tumpang sekaki.....nampak tak kulit Chenul yang semakin gelap? Penangan cuti sekolah....dok ikut famili Mak Ndak round KL, Genting, Shah Alam.....sampai tak nak balik rumah....hehehe


Adik Su bergaya dengan coklat....masa datang ditemani bonda....teruk juga Chetam kena soal siasat....hehehe.....rupanya Adik Su, Bonda dan Kak Ngah ada bisnes kedai Kek di Kampung Tiroi. Masa jemput Adik Su balik, Bondanya siap beri Chetam dua ketul kek gulung....sedap....sebagai balasan...Chetam bekalkan dengan sambal tumis spesel yang dimasak sendiri oleh Buya....Bila kelas coklat, Buya akan masak....best...

Nursyaida ni sebelum datang dah siap hantar email tanya pasal kotak.....hehe...mesti over excited...

Merahnya Mak Ngah....hehehe....Noraini pulak bergaya dengan hasil tangan sendiri. Ramai students coklat yang nama Noraini.













Kelas Coklat : 19 June 2010

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Dah lama bercuti dari buat kelas coklat...hehehe....sepatutnya 4 orang tapi sorang kensel last minute...tak per...at least ada sms jumaat malam. Sorang lagi langsung tak call. Silap Chetam juga...percaya ngan orang....dia call pakai fixed line...tak simpan pulak nombornya....kata nak datang dari Mersing....entahla.....kalau tak nak datang, bagitahu awal2...senang Chetam beri peluang pada orang lain sebab ramai yang waiting list.

Ida dan Mal



Ini pulak hasil karya Ida....penutup pun tak der....

Ini packing terbaru untuk lolichoc...hehehe....hasil karya Mal