Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


November 09, 2004

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin

Image Hosted by ImageShack.us

Assalamualaikum kepada pengunjung Teratak Chetam.

Dah mencuba resepi-resepi yang telah Chetam kongsikan? Kalau sudah, jangan lupa berikan komentar anda. Kalau belum, jangan segan-segan untuk mencuba sempena Hari Raya yang hampir menjelma.

InsyaAllah, selepas raya Chetam akan kembali dengan resepi-resepi yang pernah Chetam cuba sebelum ini. Kepada yang akan memulakan perjalanan pulang ke kampung halaman.....BERHATI-HATI DI JALAN RAYA.

Chetam akan balik ke Taiping pada 12/11/2004 dengan menaiki bas ekspres bersama dengan suami dan baby girl. Pertama kali kami sambut raya bertiga. Sebelum ni berdua sahaja.

Akhirkata......SALAM KEMAAFAN CHETAM POHONKAN semoga anda semua beroleh rezeki yang berlimpah ruah.

SALAM CERIA
CHETAM